C sharp

C sharp je programski jezik

C sharp ali C# je skrbno načrtovan jetik, ki so ga ustvarili z namenom, da bi ga uporabili pri ustvarjanju drugih programskih jezikov. Vsak dober programer ve, da mora obvladati več programskih jezikov, ki mu bodo omogočili kvalitetno in kakovostno izdelovanje različnih programov. Pri tem programu so zelo pomembni generični tipi, ki imajo zelo dodelano specifikacijo, kar omogoča bolje optimizirano strojno kodo in večjo varnost pri definiciji.

C sharp uporabniku pomaga doseči zaželene cilje in ga pripelje do dobrih rezultatov. A programski jezik je objektno orientiran. Objektno programiranje pomeni sklop, s katerim programerji rešujejo probleme. Ta sklop izhaja iz podatkovnih struktur. Te strukture definirajo celoto, ki je zelo uporabna in s to celoto lahko programerji kaj oblikujejo.

C sharp je naslednik jezika C++ in vsebuje številne značilnosti, ki jih najdemo tudi pri Javi. Veliko informacij o programskem jeziku lahko najdemo na spletu ali pa se obrnemo na podjetje, ki se ukvarja z izobraževanje in izvajanjem tečajev za programske jezike.

Azure je storitvena platforma

Azure je platforma, ki razvijalcem nudi takšno okolje, kjer lahko razvijajo s pomočjo poljubnega programskega jezika. To platformo dobro poznajo vsi programerji in je izjemno uporabna. Uporabljajo jo tudi študentje, ki se šele spoznavajo z različnimi programskimi jeziki in so zelo ambiciozni in delavni.

Azure je platforma, ki temelji na že obstoječih znanjih različnih razvojnih tehnologij. To je odprta in fleksibilna platforma javnega oblaka, ki različnim podjetjem omogoča in zagotavlja uporabo kakovostne platforme. To platformo lahko podjetje uporabi kot odlično razvojno okolje ali pa služi za uporabo poslovnih aplikacij določenega podjetja.

Azure je podprt s strani Microsofta, ki platformi omogoča vse zahtevane vire. Kogarkoli zanimajo informacije v povezavi s platformo Azure se lahko obrne na različna programerska podjetja, ki nudijo izobraževanja za lažje koriščenje in uporabo določenih platform.