brazilska depilacija

Celostna nega telesa

Vsak ve, kako pomembno je imeti zdrav duh v zdravem telesu in velikokrat k zdravemu duhu pripomore tudi to, da se dobro počutimo v lastni koži, kar lahko dosežemo tako, da si priskrbimo nego, ki nas bo navdajala s samozavestjo in nas naredila srečnejše.

V vročih poletnih mesecih, ko veliko časa preživimo na morju, ob jezerih ali kjerkoli drugje, kjer smo nekoliko pomanjkljivo oblečeni veliko poudarka dajemo na nego intimnih predelov in za marsikoga je v ta paket nege vključena tudi brazilska depilacija, ki se osredotoča na odstranjevanje dlačic okoli intimnih delov in v predelu, ki meji na stegna. Kar nam omogoča brazilska depilacija je to, da smo lahko samozavestni v bikiniju, ker je brazilska depilacija bolj trajen način odstranjevanja dlačic kot britje. Prav tako brazilska depilacija preprečuje vraščanje majhnih dlačic, ki so lahko še posebej boleče, če se gre za predel, kjer se ravno konča spodnje perilo ali kopalke. S tem tudi izključimo izgled pordele kože zaradi draženja, kar se pogosto zgodi, če si predel le brijemo, saj s tem močno vzdražimo rahlo, nežno kožo.

Da po ne potrebnem ne dražimo kože je pomembno tudi pri negi obraza, kjer je klasična nega obraza, ki se izvaja redno in nekoliko prilagojeno našemu tipu kože, glavni vir ohranjanja mladostnega izgleda in omogoča dolgotrajen mladosten videz. Klasična nega obraza pomaga pri obvladovanju izgleda gubic in pomaga pri ohranjanju pravega nivoja vlage v koži, da se ta lahko bori proti vremenskim elementom in suhim zrakom, ki kožo najbolj zdelata. Velikokrat klasična nega obraza vključuje tudi oblikovanje obrvi lali odstranjevanje drugih manjših nepravilnosti na koži, kot so zelo očitni ogrci ali mozolji, vendar ne smemo pozabiti, da je klasična nega obraza predvsem namenjena stabilizaciji kože, ki je potrebna, da ta ohranja mladost in prožnost in ne intenzivnemu čiščenju, ki kožo draži.