Kavč

Kavč lahko postavite v številne prostore

Kavč je izjemno uporaben kos pohištva, ki ga pravzaprav lahko nameščate skoraj v vsak prostor, kjer tudi sedite. Seveda se ga najpogosteje postavlja v manjše dnevne prostore, ponekod tudi v kuhinje in celo v jedilniške prostore. Takšen kos pohištva pa je prav tako zelo dobrodošel tudi poslovnih objektih. Namenjen je nekoliko bolj intimnim ali pa mirnejšim pogovorom. 

Kavč je lahko različno velik. Če se že odločamo za nakup kavča, praviloma raje posežemo po manjšem, ki ga torej lahko postavljamo v manjše prostore in ga po želji tudi prestavljamo. Ponekod kavč uporabljajo tudi kot za nadomestno ležišče.

Sicer pa je kavč lahko narejen iz različnih vrst materiala. Priljubljeni so tako kavči iz naravnega ali pa umetnega usnja in še drugih materialov. Kupec pri izbiri kavča ne nazadnje daje veliko pozornost tudi sami barvi. Če je prostor, kamor boste kavč postavili barvno dokaj nevtralen, si lahko privoščite kos pohištva udarnejše barve, na primer rdeče. V nasprotnem primeru pa je najbolje poseči po črnem ali belem kavču. Zelo dobro se obnese tudi kavč v beš odtenku. 

Sedežne garniture usnje so med popularnejšimi kosi pohištva 

Če boste v kratkem nakupovali novo sedežno garnituro, najprej dobro premislite, kako velika naj bo. Če je vaš dnevni prostor večji, potem boste pri izbiri veliko svobodnejši. V nasprotnem primeru pa boste morali paziti na prav vsak centimeter. 

Sedežne garniture usnje so med vsemi še vedno najbolj aktualne. Po eni strani so zelo lepega, elegantnega in ne nazadnje tudi modernega videza. Po drugi strani pa se takšni kosi pohištva odlično obnesejo, četudi imate doma majhne otroke ali pa hišne ljubljenčke. Kljub temu pa se morajo tudi usnjene sedežne primerno zaščititi. Nanje lahko postavite privlačne prevleke, ki jih je treba na vsake toliko časa ročno ali pa strojno oprati. 

Sedežne garniture usnje se odlično ne obnesejo samo v domačih prostorih, temveč so tudi zelo dobrodošla izbira v številnih poslovnih stavbah. Navadno jih podjetniki postavljajo pred vrati svoje pisarne, da obiskovalci lažje in udobneje počakajo na dogovorjene sestanke.