Za optimizacijo prostora se uporabljajo notranja drsna vrata

Za optimizacijo prostora se uporabljajo notranja drsna vrata

Skoraj da vsa stanovanja, kjer nimamo veliko kvadrature, ki pa preprosto mora biti zasedena s predmeti, ki so nujni za normalno življenje, se moramo osredotočiti na iskanje trikov, ki nam omogočajo, da nekam postavimo še tisti stol, ali tisto mizico, ki nam lahko prineseta večje udobje in funkcionalnost prostora. Eden izmed načinov, da prihranimo na prostoru na tleh so notranja drsna vrata, ki so zasnovana tako ,da se ali skrijejo v steno, na kateri se nahajajo, ali pa so narejena tako, da se odpirajo tako ,da so vzporedna s steno, na kateri se nahajajo. Skoraj da vsa notranja drsna vrata, ki se nahajajo tam, kjer res ni veliko prostora, so narejena tako, da se spustijo v steno, vendar to ni pravilo. 

Najboljši način, da v stanovanje integriramo notranja drsna vrata je, e jih ali obarvamo v enaki barvi, kot so stene, ki jih obdajajo, če pa želimo, da postanejo oblikovna lastnost, ki je poudarjena, pa je najbolje, da se odločimo ali za zanimivo teksturo, mogoče pa celo za kašno barvo, ki izstopa, vendar se vseeno sklada z barvno paleto prostora oziroma stanovanja.

Še en način, da prinesemo nekaj barve v prostor so vinilne talne obloge

Večina ljudi misli, da so vinilne talne obloge stvar preteklosti, vendar so vseeno precej prisotne v današnjem svetu, še posebej, če želimo imeti pod, ki nekoliko izstopa. Les težko dobimo v neki markantni barvi, medtem ko so vinilne talne obloge v nekonvencialnih barvah nekaj popolnoma normalnega. Skoraj da vse vinilne talen obloge so narejene tako, da ne le upoštevajo naših stilskih zahtev, ampak so zasnovane tudi tako, da so sposobne prestati vso uporabo, čiščenje in hojo, ki bi mogoče lahko poškodovali drugačne pode, kot je recimo parket ali laminat, prav tako pa lahko računamo na ugodno ceno.