Karcher cenik

Ali ste že obiskali center Kärcher

Cenik, ki je na voljo v poslovalnicah Kärcher lahko na prvi pogled nekoliko prestraši stranko,  vendar če se spustimo v svet vrednot in principov, po katerih deluje ta znamka lahko kaj kmalu vidimo, da Kärcher cenik v resnici ponuja nekaj več, nekaj boljšega, tehnološki napredek, k ga sicer nismo vajeni. Prav vsi tisti, ki niso pustili, da jih Kärcher cenik sprva prestraši so lahko v svojem domu občutili dejansko moč čistilcev, ki poskrbijo ,da je vaše okolje prav vedno kar se da v dobrem, vzdrževanem stanju.

Razlog, zakaj Kärcher cenik navaja nekoliko bolj premium cene je to, da je to znamka, ki se v prav vsakem izmed svojih produktov tudi ponuditi nekaj več, pa tu ni mišljena le izkušnja uporabe tovrstnega aparata, ampak tudi zagotovilo za prihodnost, dostopnost servisa in želja po tem, da bi dopolnili svoje gospodinjstvo z napravami, ki jim lahko prav zares zaupate.

Vzemimo za primer parni sesalnik, ki je nekoliko nadstandardna naprava že sama po sebi. Ideja je genialna, možnost čiščenja s pomočjo pare, ki je veliko bolj učinkovita pri odstranjevanju nesnage kot le standardni sesalec, vendar kar nudi Kärcher parni sesalnik je sesanje, pomivanje in sušenje v enem samem koraku, kar je nekaj kar mnogi trdijo, vendar se v praksi izkaže, da ni res, vendar zavezanost k kvaliteti poskrbi, da Kärcher parni sesalnik naredi prav to, kar obljublja. Poleg tega pa garancija kakovosti, ki jo ima parni sesalnik tovrstne kvalitete neprimerljiva z ostalimi znamkami, ki se trudijo le po čim višji ceni prodati nekaj, kar nima dejansko tržne vrednosti. Kot podjetje, ki se zavezuje k tradiciji izdelave čistilnih naprav se bo držalo principa kakovosti in bodo svoj parni sesalnik izpopolnili do zadnje idejne podrobnosti in ga šele potem predstavili javnosti, kar pa seveda ima svojo ceno. Kljub tem je kakovost nekaj, na kar lahko zaupate, zato se naslednjič ne ustrašite cen, ampak preizkusite odličnost kar sami.

Objavljeno v Dom