Steklena notranja vrata

Elegantna pametna vrata

Moderno oblikovan in opremljen dom potrebuje prav takšna vrata, ki postavijo piko na i stilu in funkcionalnosti opreme. Prav vrata uporabljamo vsakodnevno, redno prehajamo med prostori in od vrat je v veliki meri odvisna kakovost bivanja v stanovanju. Za nameček imajo vrata ključno estetsko vlogo. Splača se torej izbrati kakovostna vrata, ki bodo dostojno zaokrožila opremo in podobo doma. V sodobnih stanovanjih so to pametna avtomatska vrata, ki ponujajo zelo prijetno izkušnjo pri uporabi in popolno zadovoljstvo tudi na dolgi rok.

Praktično vsa pametna vrata v ponudbi so dovršeno oblikovana in se lepo skladajo s sodobnimi modnimi smernicami. Običajno so to nekoliko večja vrata, ki posledično puščajo tudi večji vizualni vtis. Uporabljamo jih predvsem na vhodu, lahko pa izberemo tudi posrečena steklena notranja vrata ali kakšno drugo izvedbo v praktično vsaki situaciji. Seveda se splača dobro opremiti predvsem vhod, saj s tem odločamo o podobi objekta in o varnosti stanovanja, a ne pozabimo, da so notranja vrata še pogosteje v uporabi in v večji meri odločajo o zadovoljstvu stanovalcev. Steklena notranja vrata so najbolj elegantna in zaokrožijo estetsko podobo stanovanjskih prostorov, hkrati pa omogočajo tudi doseganje različnih funkcionalnih učinkov. Steklo odlično prepušča svetlobo in osvetljuje prostore, lahko pa ga tudi zastremo in dosežemo čudovite funkcionalne in vizualne učinke. Poleg tega so lahko tudi steklena notranja vrata pametna ali pa vsaj priročna, kar dosežemo že z enostavnim drsnim mehanizmom ali električnim pogonom. Prava pametna vrata imajo še mnoge druge prednosti, ki pa pri notranjih vratih ne pridejo toliko do izraza. 

Ne glede na to, v kakšni vlogi pametna vrata uporabimo, imamo vedno na voljo zelo posrečene izvedbe, ki obljubljajo odlično izkušnjo. Na ta način lahko opremimo vhod v stanovanje ali pa prehode med stanovanjskimi prostori, v vsakem primeru pa pričakujemo visoko kakovost bivanja in popolno zadovoljstvo v stanovanju.