Iveco deli

Iveco deli za kleparske in avtomehanične delavnice 

Iveco deli so pomembni za vsako delavnico, ki izvaja popravila vozil. Avtokleparji največkrat kupujejo nove odbijače, ki se pri mestni vožnji tudi največkrat poškodujejo. V mestih, kjer je veliko ozkih ulic obstaja veliko možnosti, da se avtobus obregne v robnik ali zid. Pri tem se navadno pojavi poškodba na odbijaču, ki ga po nakupu lahko enostavno zamenjamo.

Iveco deli so vse bolj potrebni, saj se dandanes v primeru obsežnejše poškodbe, avtokleparji raje odločajo za nakup novih rezervnih delov, kot pa za klepanje. Tako se bo avtoklepar pri poškodovanih vratih raje odločil za nakup novih, ker bo to hitreje opravil. Če bi se odločil za popravilo, bi mu to vzelo preveč časa in delo zagotovo ne bi bilo tako dobro opravljeno, kot na novem rezervnem delu. 

Iveco deli se lahko naročijo in tako jih v roku dveh ali treh dni, ima na voljo vsak pooblaščeni serviser, ki ima avtokleparsko delavnico. 

 

Iveco servis v Sloveniji 

Iveco servis je na voljo na različnih koncih Slovenije. Največji in najboljši servis imajo v Mariboru, kjer se že leta posvečajo prodaji in servisiranju potniških mestnih ter turističnih vozil. Vsako vozilo ima svoje zahteve in potrebe, ki jih bo izkušeni serviser poznal in tako po hitro in učinkovito poskrbel za naše vozilo. 

Iveco servis je za potniška vozil pomemben tudi zato, ker morajo biti potniška in turistična vozila vedno dobro pregledana in servisirana. Podjetje, ki se posveča prevažanju večjega števila ljudi, si namreč ne more privoščiti, da bi se jim vozilo okvarilo na daljši poti v tujino. To bi namreč ogrozilo celoten izlet vseh potnikov, ki bi bili zato oškodovani, saj bi morali ob okvari čakati na novo vozilo. 

Iveco servis je tako nujno potrebna postojanka vedno preden se šofer odpravi na določeno pot. Le tako bo lahko brezskrbno vozil svoje potnike in jih varno pripeljal na ciljno destinacijo. 

 

Objavljeno v Dom