Laserski razrez.

Laserski razrez jekla ali aluminija

Laserski razrez jekla je izredno aktualen. Jeklo, ki ima debelino 25 milimetrov, lahko s pomočjo laserja razrežemo na različno velike kose ali v poljubno obliko. Laser je izredno natančna naprava, ki nam omogoča visoko ter brezhibno kvaliteto reza. Cevni laser je najsodobnejša možnost za razrez različnih tipov kovine. Poleg tega lahko z laserjem izrežemo takšno obliko kot si želimo, naredimo lahko luknje in še kaj.

Laserski razrez lahko dobro opravijo le stroji, ki so pravilno vzdrževani. Njihovi operaterji morajo biti usposobljeni ter izredno natančni, da lahko opravijo dober razrez. Vsak operater mora biti šolan in ustrezno usposobljen za upravljanje stroja.

Laserski razrez lahko opravijo z najsodobnejšim strojem, s katerim lahko enostavno razrežejo tudi medenino ter železo. To je izredno napreden postopek, ki poenostavi nadaljnji postopek obdelovanja določene kovine. Laser upravljamo s pomočjo računalnika. Proces je v celoti avtomatiziran, kar omogoča izredno majhno količino odpadnega materiala.

Elektro omare za stanovanje in bloke

Elektro omare so prilagojene posameznim potrebam. Njihova velikost je odvisna od velikosti stavbe v katero je vgrajena. Omare so narejene iz različnih materialov. V trgovini lahko kupimo omarico, ki je narejena iz prašno obarvane pločevine, iz inox pločevine ali iz pocinkane pločevine. Najbolj elegantne so seveda narejene iz prašno obarvane pločevine. Takšne omarice imamo lahko postavljene tudi na hodniku, saj imajo izredno lep izgled.

Elektro omare morajo biti kvalitetno izdelane in imeti pritrjene najkvalitetnejše tečaje. Postavitev odpiranja vratc, si navadno lahko prilagodimo glede na naše potrebe. Vsaka elektro omara ima vgrajeno tudi okence, skozi katero lahko pogledamo stanje števca in poiščemo primerno varovalko, brez odpiranja omarice.

Elektro omare lahko po potrebi tudi zaklenemo s ključem in ključavnico. Tako nas ne skrbi, da bi med našo odsotnostjo, bili v nevarnosti naši najmlajši. Ključavnico si lahko na omarico namestimo sami ali pa za to poskrbijo usposobljeni delavci.