Lupinica

Lupinica po ugodni ceni

Lupinica je nujna za varno vožnjo otroka v avtomobilu. Vsak starš nam lahko potrdi, da brez dobre lupinice ne moremo svojega otroka v prvih mesecih življenja, nikamor peljati. V prvih mesecih življenja je namreč na otroka potrebno zelo paziti. Njegove kosti so namreč še zelo krhke, glavica še ni stabilna in zato potrebuje najboljšo nego, ki jo lahko nudijo starši. 

Lupinica pa staršem pomaga, da je njihov otrok varen tudi med vožnjo. Dobra lupinica nam bo v veliko pomoč še zlasti pri dolgih večurnih vožnjah, saj bo v kvalitetni lupinici otrok rez težav sedel tudi uro ali dve. V slabi lupinici pa se bo neprestano premikal in bo hotel ven. Nemiren otrok pa nam lahko uniči celotno pot, saj se bomo morali tako neprestano ustavljati in preverjati ali je z njim vse v redu. 

Lupinica mora biti zato maksimalno udobna, da se otrok v njej počuti kot v zibelki. Poleg tega pa mora imeti tudi opcijo povečanja, saj otrok na začetku hitro raste in zato se morajo določeni pripomočki večati z njim. 

 

Zibelka za dojenčka v spletni ponudbi

Zibelka za dojenčka je nujno potrebna za vse novopečene starše. Veliko staršev pa potoži, da ko so želeli izbrati popolno zibelko, niso našli na trgu nič primernega. Zibelka mora biti praktična in varna. Nikakor ne sme biti slabo izdelana, saj vanjo zaupamo svojega otroka. Njena notranjost naj bo mehka in udobna, da bo naš dojenček lahko mirno spal. 

Zibelka za dojenčka naj bo pomična. Najbolje je, da je nameščena na kolescih. Tako jo bomo lahko brez težav peljali iz enega prostora v drugi prostor in pri tem ne bomo zbudili otroka, ki bo spal v njeni notranjosti. Zibelka se navadno lahko ziblje, da lahko otroka zazibljemo v spanec. 

Zibelka za dojenčka naj ima tudi vsestransko uporaben baldahin, s katerim bomo otroka zaščitili pred motečo svetlobo in mu omogočil miren spanec. 

 

Objavljeno v Dom