Selitve cenik

Selitve cenik se od podjetja do podjetja razlikuje

Ko boste po spletu iskali cenik za storitve, ki so povezane s seljenjem, boste morda presenečeni tudi nad tem, da se cene od ponudnika do ponudnika lahko zelo razlikujejo. V takšnem primeru se je veliko bolje odločiti za nekoliko dražjega ponudnika, ki je dobro poznan. 

Če boste v spletni brskalnik vtipkali selitve cenik, boste prišli tudi do podatka, da je cena selitve odvisna predvsem od količine predmetov, zahtevnosti selitve, odvoza odpadnega materiala na deponijo in ne nazadnje tudi od same razdalje med staro in novo lokacijo. 

Selitve cenik vam je na voljo na spletnih straneh ponudnikov. Z dobro izbranim selitvenim servisom se boste lahko že v samo nekaj dneh dobro dogovorili za selitev. Če se boste odločili za seljenje predmetov s kombijem, vas bo to stalo nekje med 60 in 85 evrov na uro. Za točno ceno selitve pa boste morali izbranemu ponudniku poslati povpraševanje. 

Selitve težjih predmetov 

Selitve težjih predmetov je lahko kar precej zahtevno. Še posebej tedaj, kadar na voljo na primer nimate dvigala. Širina in sama oblika stopnišča vam na primer ne dovoljujeta, da bi določen predmet lahko na dovolj preprost način preselili iz stare na novo lokacijo. 

Selitve težjih in zahtevnejših predmetov v posebnih okoliščinah je zato najbolje zaupati kar strokovnjakom. V te namene večina selitvenih servisov uporablja kar robotske stopniščne goseničarje. 

Selitve in cena pa je ne nazadnje ravno odvisna tudi od teže samega tovora. Cene precej težkega tovora so lahko precej visoke. To je posledica tega, ker vam prav vsa podjetja ne ponujajo povsem ustrezne mehanizacije za to. Če se boste na primer odločili za selitev klavirja iz četrtega nadstropja, kjer ni dvigala, se cena za takšno storitev pri nas giblje med 200 in 500 evri. Optimalna cena storitve je torej okoli 250 evrov. Paziti boste morali torej tudi pri izbiri pravega ponudnika.