Vrtljiva vrata olepšajo izgled vsake stavbe

Vrtljiva vrata olepšajo izgled vsake stavbe

Vrtljiva vrata so vgrajena v vhod marsikatere slovenske poslovne zgradbe in s svojim privlačnim izgledom, dodajajo piko na i celotni stavbi. Njihovo delovanje je izmerno tiho in nemoteče za okolico. Nekatera delujejo tako, da se konstantno vrtijo, pri nekaterih modelih pa se vrtenje začne šele ko pride do njih oseba, ki želi vstopiti. To je navadno pogojeno tudi s tem, kolikšno število ljudi dnevno vstopa skozi vhodna vrata stavbe. Tam kjer je prehodnost izredno pogosta, morajo vrata stalno delovati, saj bi bilo konstantno vstavljanje izredno zamudno. 

Vrtljiva vrata nudijo tudi izolacijsko zaščito pred različnimi vremenskimi pojavi. Kadar je zunaj mrzlo, se notranji prostor zaradi sistema vrtenja ne bo ohlaja, to nam omogoča varčevanje z energijo, kar je izredno pomembno za današnji čas. Poleg toplotne izolacije pa nudijo tudi optimalno zaščito pred hrupom, ki se pojavlja izven stavbe. 

Vrtljiva vrata lahko namestimo v različne tipe stavb. Največkrat jih videvamo na vhodih različnih hotelov, bank, letališč muzejev ter fakultet. V vsaki izmed naštetih stavb pripomorejo k boljšemu delovanju celotne zgradbe. 

Steklena drsna vrata prinašajo veliko svetlobe

Steklena drsna vrata so odlična tudi zato, ker v prostor, prinašajo veliko dnevne svetlobe, ki je izjemno pomembna predvsem pozimi, ko primanjkuje sonca. V kolikor je sprejemni hodnik neke stavbe lepo osvetljen s soncem, bo ljudi, ki bodo prihajali, sprejel veliko lepše, kot če bo temen in hladen. 

Steklena drsna vrata so lahko narejena popolnoma po vaših željah. Pri ponudnikih imajo na voljo izredno veliko različnih modelov, med katerimi lahko izbiramo. V kolikor želimo lahko steklo tudi obdelamo. Nekateri si zaželijo imeti lasersko gravuro, ki bo polepšala izgled. 

Steklena drsna vrata so lahko okrašena tudi s pomočjo steklokeramičnega sitotiska. Tako lahko vanje vrišemo kakšen logotip ali motiv. S pomočjo sitotiska lahko naša steklena vrata postanejo prava umetnina in še dodatno krasijo stavbo ali pisarniške prostore. 

Objavljeno v Dom