Z izbiro tajske masaže ne morete zgrešiti

Tajska masaža je ena najbolj priljubljenih in učinkovitih masaž. Prebivalstvo v našem kulturnem prostoru na uporabo masaže dolgo sploh ni bilo navajeno, sedaj pa se jih v boju z različnimi tegobami sodobnega časa vse več in vse pogosteje poslužuje. Tajska masaža je odlično, predvsem pa prijetno sredstvo zoper prenapete mišice in bolečine v predelu vratu, ramen in hrbta. Učinkovito odpravlja zatrdline v mišicah ter energijske blokade. Za dosego čim boljšega rezultata se poslužuje starih in dobro preizkušenih modrosti stare tajske medicine, zato se po tretmaju počutite prenovljeni in polni energije.

Za odpravo neprijetne bolečine in občutka zategnjenosti izkušeni maserji z občutkom pritiskajo na akupresurne točke in raztezajo zakrčene in boleče dele telesa. Tako na ne invaziven način dosežejo večjo prekrvavitev zaradi nepravilne drže in telesne neaktivnosti zakrčenih mišičnih sklopov, kar privede k želenemu rezultatu.

Da bi bila tajska masaža še prijetnejša, vi pa še bolj zadovoljni, lahko izbirate med masažami z različnimi zelišči in aromatičnimi olji. Blagodejna toplota in aroma izbranega zelišča ali olja sprošča fizično napetost in prijetno ter blagodejno vpliva na umirjanje duha. Hkrati pa z uporabo olja negujete tudi svojo kožo. Koža, naš največji organ, tako postane sijoča in napeta.

Tajska masaža ne zahteva posebnih predhodnih priprav. Cena je različna, saj je pogojena z izbiro točno določene možnosti tovrstne terapevtske metode. Predvsem je odvisna od trajanja in izbire različnih dodatkov, ki jih imate na voljo. Izbirate lahko med krajšo, 30 minutno, ali daljšo, celo do 90 minut trajajočo masažo, z različnimi dodatki zdravilnih zelišč in aromatičnih olj.

Naročanje na tajsko masažo je preprosto. Lahko se osebno zglasite v izbranem salonu ali pa se za ustrezen termin dogovorite po telefonu v času delovanja salona. Izkoristite lahko tudi možnost spletne prijave, potrditev termina pa vam bo osebje sporočilo v času obratovalnega časa. Vsi saloni vam za koriščenje njihovih uslug ponujajo tudi darilne bone različnih denarnih vrednosti.