Apple iPad z dvanajst mesečno garancijo

Apple iPad z dvanajst mesečno garancijo

Apple iPad je odličen izdelek, kar nam jamčijo tudi z 12 mesečno garancijo. Garancija, ki jo proizvajalec nudi na svoj izdelek, nam zagotavlja, da bo le-ta dolgo brezhibno deloval in se ne bo po prvi uporabi okvaril ter postal neuporaben. Nikoli si ne smemo privoščiti, da bi kupili izdelek brez garancije, saj se na bo ravno takrat zagotovo kaj pokvarilo. 

Apple iPad je odličen tudi za gledanje televizijskih oddaj preko spleta. V poplavi internetnih televizijskih ponudnikov, se veliko ljudi odloči za ne naroči. V Sloveniji tako ponujajo Voyo, medtem ko je v tujini najbolj popularen Netflix, ki je osvojil že cel svet. V kolikor imamo dober iPad, lahko spremljajo televizijo povsod, kjer si želimo. 

Apple iPad nam bo tako prav prišel na daljših poteh z vlakom ali z avtobusom, saj si bomo v eni uri vožnje lahko ogledali svojo najljubšo nadaljevanko ter se med potjo domov sprostili ter nasmejali in bili nato pripravljeni na nove izzive. 

 

Razer prenosnik po ugodni ceni

Razer prenosnik je izredno elegantno izdelan prenosnik, ki nam omogoča odlično uporabniško izkušnjo. Vgrajen ima najboljši procesor Intel i7, ki bo omogočal brezhibno in odlično delovanje celotne naprave. Njegova grafična kartica Intel HD Graphics, bo zadovoljila še tako zahtevnega uporabnika, saj ustari odlično sliko in je koristna tudi za igranje računalniških iger. 

Razer prenosnik imajo lahko različno zmogljiv pomnilnik. Najboljši in najbolj prodajani imajo kar 16 GB RAMa pomnilnika in so idealni tudi za naprednejšo uporabo. Nujno je, da ima vsak novo kupljeni prenosnik že SSD disk, ki ima vsaj 256 GB prostora, saj nam bo v nasprotnem primeru hitro postal počasen. 

Razer prenosnik imajo lahko različno velik zaslon. Še nekaj let nazaj so uporabniki prisegali na 17” zaslon, a dandanes prevladujejo manjši zasloni, velikosti 15” ali celo 13”. Prenosniki s preveliki zaslovni so namreč izjemno težki in jih težko nosimo s seboj v službo.