BCS kosilnica olajša košnjo na strmem terenu

BCS kosilnica olajša košnjo na strmem terenu

Odločitev za najbolj primerno kosilnico za marsikoga prestavlja velik problem, saj se le te med seboj zelo razlikujejo. V prvi vrsti je izbira odvisna od površine in naklona terena, ter pogostosti košnje. Gorska kosilnica, ki se odlikuje po svoji stabilnosti na strmem terenu, je BCS kosilnica. Posebno težišče ji omogoča, da je košnja z njo na ekstremnih terenih zelo enostavna, saj je kosilnica zaradi tega zelo lahko vodljiva.

 

BCS kosilnica pa ni znana samo po svoji vodljivosti, ampak gre za kosilnico, ki je zelo široko uporabna. Izbirate lahko med različnimi grebeni različnih delovnih širin, ki vam omogočajo košnjo po različnih terenih, pri čemer posebna zložljiva železna kolesa preprečujejo zdrs. To pa še ni vse. Z različnimi priključki, kot so na primer tračni obračalnik, pajek, mulčer, snežna rolba ali drobilec vej, je BCS kosilnica uporabna tudi za druga opravila, pri čemer je varnost vedno na prvem mestu.

Traktorski rezervni deli so pomembni za vsakega lastnika traktorja

Traktorji različnih blagovnih znamk in modelov so danes obvezen del kmetijske mehanizacije na vsaki kmetiji. Z njimi si kmetje delo predvsem olajšajo in ga opravijo hitreje in bolj učinkovito. Lahko rečemo, da je uspešnost opravljenega dela odvisna tudi od samega traktorja. Za vsakega kmeta tako predstavlja največji problem, ko se traktor pokvari, saj delo na kmetiji v tem primeri dobesedno obstane. Traktorski rezervni deli so zato za vsakega lastnika traktorja izjemno pomembni.

 

Traktorji so nekakšni delovni stroji, ki jih lahko primerjamo s stroji v proizvodnji. V primeru njihove okvare, je izpad na kmetiji lahko zelo velik, zato je izjemnega pomena, da so traktorski rezervni deli lahko dostopni. V tem smislu je zelo pomembna odzivnost ponudnika rezervnih delov, njegove zaloge oziroma dobava rezervnih delov po naročilu v primerih, ko jih ni na zalogi. Na ta način bo delo na kmetiji čim manj moteno.