Blazina za podlogo

Blazina za podlogo

Blazina je idealen poletni pripomoček. Poletje je tudi letos začelo z izredno visokimi temperaturami in vročimi dnevi, ki so idealni za poležavanje v senci, na travi ali na našem vrtu. Pri poležavanju ter pri počitku moramo imeti dobro podlago, saj bomo le tako lahko popolnoma uživali in se sproščali. Ravno zato je priporočljivo imeti veliko mehkih blazin, s katerimi lahko naredimo vsako ležišče lepše ter bolj udobno. 

Blazina se poleti uporablja tudi na plaži, sal jo lahko vedno odnesemo s seboj, da si podložimo glavo med spanjem. Vsaka plaža ima namreč različno podlago. Nekatere imajo velike skale, ki nam bodo odlično služile kot ravna podlaga za našo brisačo, vendar bomo morali brisačo podložiti z nečim mehkim. Le tako se bomo lahko v miru sončili. 

Blazina se odnese tudi na peščeno plažo ali plažo iz kamenčkov, kjer jo bomo podložili pod glavo, noge ali hrbet. Na vsakem delu našega telesa bo prijala ter nam pričarala krasen družinski popoldan. 

 

Posteljnina 140×200 za lepši spanec

Posteljnina 140×200 mora biti v poletnem času prilagojena visokim temperaturam. Ker se dan čez poletje izredno segreje, se posledično segrejejo tudi naši prostori. V kolikor naša spalnica nima zunanje sence, jo bomo morali zvečer pred spanjem dobro prezračiti in ohladiti. Le tako bomo lepo in sveže zaspali. 

Posteljnina 140×200 je pri spancu izredno pomembna. Kadar nastopi poletje, kupimo takšno posteljnino, ki je narejena iz izredno lahkega materiala. Material naj bo 100% bombaž, ki še vedno zagotavlja najboljši spanec. Na bombažu se poleti ne potimo in hitro zaspimo. 

Posteljnina 140×200 iz ostalih materialov, bo ravno tako udobna, vendar ne bo omogočala tako zdravega i sproščenega spanca. Kdor se poleti veliko poti, se zaveda, da je ravno material naše posteljnine ključen pri zdravem spancu in ga zato ne smemo podcenjevati. Čeprav je bombažna posteljnina dražja, ji moramo zaupati in jo kupiti.