Časovno stikalo za luč v topli gredi

Časovno stikalo za luč v topli gredi

Časovno stikalo za luč je izredno uporabno na več načinov. V vsaki topli gredi imajo na voljo več časovnih stikal, s katerimi uravnavajo vklapljanje in izklapljanje luči, ki jih potrebujejo za optimalno rast rastlin. Vendar pa lahko časovno stikalo uporabimo tudi v druge namene. V poletnem času moramo vsi, ki si želimo imeti lepo zelenico vztrajno zalivati travo, saj se nam v nasprotnem primeru posuši in postane grda. S pomočjo časovnega stikala lahko nastavimo, da se nam avtomatski namakalci vklopijo sredi noči, ko je elektrika najbolj poceni. Poleg tega je nočno zalivanje ugodno tudi za pregrete rastline, ki jih v soncu nikakor ne smemo zalivati. 

Časovno stikalo za luč je uporabno tudi za samodejno vklapljanje ostalih gospodinjskih aparatov. Uporabno je pri pralnem stroju, saj s pomočjo stikala enostavno sprogramiramo čas pranja perila. Nekateri ga uporabljajo tudi za samodejni vklop radiatorjev na elektriko, ki nam pozimi porabijo veliko električne energije. Pozimi je zato priročno, da si si električni radiator vklopimo malo pred bujenjem in malo preden se vrnemo domov iz službe. 

Aptus gnojila

Aptus je blagovna znamka, ki proizvaja najboljša gnojila za vzpodbujanje optimalne rasti rastlin. Ker je gojenje rastlin vse bolj pomembno in aktualno, se veliko mladih odloči za lastno proizvodno zelenjave, ki jo bodo lahko prodajali na tržnici po dobri ceni. Od časa krize naprej so mladi iskali vse več opcij, kako priti do zaslužka. Ker v določenem obdobju ni bilo dobrih služb, so se morali mladi znajti po svojih močeh in sposobnostih. Veliko tistih, ki ej doma imelo zemljo, se je obrnilo na poljedelstvo. 

Aptus je primeren tudi za začetnike v gojenju zelenjave, saj pomaga pri dobrem razvoju rastlin. Nekateri izdelki so bogati z fosforjem in kalijem in povzroči izredno hitro in mogočno cvetenje rastlin, ki morajo biti oprašene. Kadar ima rastlina dobre in močne cvetove, to nakazuje na dobre plodove, zato je booster Aptus izredno priljubljen.