Dodatno zavarovanje Triglav

Dodatno zavarovanje Triglav krije približno tretjino stroškov zdravstvenih storitev

Če ste izgubili status dijaka ali študenta, pa še nikoli niste bili zaposleni, potem imate en mesec časa, da sklenete dodatno zavarovanje, če se želite izogniti doplačevanju zdravstvenih storitev. Sklenete ga pri katerikoli zavarovalnici, saj je zavarovalna premija za vse zavarovance enaka, prav tako pa tudi zavarovalno kritje. Podobno kot druga zavarovanja, vam tako tudi dodatno zavarovanje Triglav krije v povprečju 30 % stroškov zdravstvenih storitev.

Nekateri so sicer mnenja, da dodatnega zavarovanja ne potrebujejo, vendar se to hitro spremeni, ko je potrebno plačati visok račun za dolgotrajno zdravljenje. Poleg tega, pa se vam z vsakim mesecem več nezavarovanosti mesečna premija dvigne za 3 %. Torej dodatno zavarovanje Triglav zagotovo ni nekaj, na čemer bi morali varčevati. Ker pa je sklenitev zavarovanja danes izjemno preprosta, lahko to storite brez obiska poslovalnice ali zavarovalnega agenta, kar preko spleta pri izbranem ponudniku tovrstnih zavarovanj.

Vzajemna zavarovanje tujina vam omogoča celoletno zavarovanje v tujini

Ne glede na to, zakaj potujete v tujino, je pomembno, da poskrbite za svojo socialo varnost, v katero je všteto tudi zavarovanje v primeru nezgode ali bolezni. Kadar gre za večkratna potovanja je situacija še toliko težja, saj je potrebno dokumente urejati vedno znova. V izogib temu pa vam je na voljo Vzajemna zavarovanje tujina, ki med drugim poskrbi tudi za celoletno zavarovanje v tujini.

Ker so stroški zdravljenja v tujini lahko bistveno večji kot pri nas in ker vam evropska kartica zdravstvenega zavarovanje marsičesa ne krije, je Vzajemna zavarovanje tujina edini način za brezskrbno potovanje. Med številnimi paketi lahko izbirate tudi zavarovanje, ki je namenjeno posameznikom, družinam ali skupinam, ki se v tujino odpravijo večkrat letno. Največja prednost tega paketa so ugodne premije in visoka zavarovalna kritja, poleg tega pa dobite še dobite še 24-urno zdravniško asistenco, nujne prevoze in odvetniške storitve.