Ford Fiesta

Ford za male in velike

Vse avtomobile znamke Ford družijo nekatere skupne lastnosti, zaradi katerih je ta znamka varna in smiselna izbira. Forda bodo izbrali zelo raznoliki kupci, saj je v ponudbi pestra zbirka različnih vozil te znamke, v vsakem primeru pa smo lahko prepričani, da bo naš novi avto kakovosten in zanesljiv. Tudi, če primerjamo tako različna avtomobila, kot sta Ford Fiesta in Ford Edge.

Majhni avtomobili za mestno vožnjo so nadvse priljubljeni, saj prinašajo številne zelo dobrodošle lastnosti. So kompaktni in okretni, kot nalašč za vožnjo po ozkih mestnih ulicah, poleg tega pa imajo zelo nizko porabo in so tudi na dolgi rok izjemno varčni. Z vsemi temi odlikami se ponaša tudi Ford Fiesta, priljubljen model mestnega avtomobila v ponudbi znamke Ford. Je pa Fiesta vse prej kot le kompakten mestni avto – vseeno ponuja obilo prostora za štiri potnike, primeren pa je tudi za daljša potovanja. Pomembno pa je to, da prinaša prav vse odlike, ki so lastne znamki Ford. Gre za v vseh ozirih dovršen avtomobil, ki zagotavlja optimalno zadovoljstvo. Ford Fiesta je učinkovit, varčen, zanesljiv in udoben avto, ki bo ugodil zahtevam širokega spektra voznikov.

Ford Edge cilja na bolj zahtevne kupce, predstavlja pa avtomobil z drugega konca spektra. Gre namreč za športnega terenca impresivne velikosti in zmogljivosti, torej za precejšen kontrast v primerjavi s Fiesto. A kljub temu se Edge dobro znajde tudi na mestnih ulicah – nenazadnje so sodobni športni terenci zasnovani tako, da se kar najbolje obnesejo v vseh mogočih situacijah, tudi v mestih, kjer so zelo pogosto v uporabi. Ford Edge tako kot Fiesta navduši z bogato ponudbo serijsko vgrajene opreme, prav na področju tehnoloških inovacij namreč Ford posebej izstopa, tako pri velikih kot pri majhnih avtomobilih. Veliko rešitev je skupnih vsem avtomobilom iz ponudbe Ford, Edge pa se ponaša še z mnogimi specifičnimi prednostmi, predvsem s prostornostjo in zmogljivostjo.