E arhiv

E-arhiv omogoča nadzorovano hrambo informacij in dokumentov

E-arhiv ali elektronski arhiv je priljubljena sodobna storitev, ki nam v prvi vrsti omogoča nadzor dostopa do arhiviranih podatkov, in sicer v skladu s prav vsemi pravili podjetja in tudi potrebami uporabnikov in uporabniških skupin. Pri tem ima zelo pomembno vlogo tudi M-Files, ki omogoča dodeljevanje pravic do arhiviranih dokumentov samo posebnim uporabnikom. Z njim lahko tudi omogočimo vklop ali izklop obveščanja, ki je samodejno, uporabnikov, in sicer s posebnimi pravicami o dokumentih, ki so evidentirani.

E-arhiv je priljubljen tudi zato, ker z njim lahko hitro vpeljemo arhiv za najrazličnejše vrste dokumentov. Pri tem mislimo na tehnološko dokumentacijo, dobavnice, referenčne slike, kadrovske obrazce ter ba podobne dokumente.

Dokumentni sistemi prihranijo lahko ogromno časa

Dokumenti sistemi predstavljajo prav poseben sistem za upravljanje z našimi informacijami, dokumenti ter tudi drugimi vsebinami, ki so izjemnega pomena za naše poslovanje. Izjemno pomembno je, da so naši dokumenti in procesi v podjetju urejeni. Večini ljudi se je že pripetilo, da so zamujali z določenim plačilom ali pa so več ur iskali potreben dokument ali pa so že ostali brez dobave oziroma storitve, ker so pozabili podaljšati pogodbo z dobaviteljem ter podobno. V tem primeru so dokumentni sistemi ena od najbolj priljubljenih sistemov, ki nam jih trenutno ponuja trg.

Dokumentni sistemi nam omogočajo še boljše poslovanje

Če bomo uporabljali tovrstni sodobni in zelo moderen sistem, ki omogoča upravljanje z informacijami, dokumenti in drugimi vsebinami, potem nam bo vse, kar potrebujemo za uspešno poslovanje, vedno pri roki, in sicer v izjemno urejeni in tudi standardizirani obliki. Do tega boste lahko prišli samo z nekaj kliki na spletu, in sicer s pomočjo sodobnih in nadvse všečnih vmesnikov ter naprav. Informacija, taka, ki je prava in pravočasna, bo v vaših rokah in tako boste pri svojem poslovanju še veliko bolj uspešni. Seveda mora biti informacija dostopna samo vam in nikakor ne vaši konkurenci.