Husqvarna 560

Husqvarna 560

Nekatere naprave lahko uporabljate doma na vrtu, spet druge so namenjene za profesionalno in zahtevnejšo uporabo. To velja tudi za motorne žage. Nekatere vrste teh koristnih pripomočkov od vas ne zahtevajo prav posebnega predznanja, je pa dobro, da imate z rokovanjem s takimi napravami vsaj nekaj izkušenj. Po drugi strani pa so vam na trgu na voljo profesionalne motorne žage, kot je, na primer, Husqvarna 560, ki so namenjene za izjemno zahtevna opravila v gozdu in jih pri svojem delu uporabljajo zelo izkušene osebe.

Husqvarna 560 je ena od najbolj priljubljenih motornih žag, ki jih pri svojem delu uporabljajo profesionalni gozdarji. Ponaša se z vrsto prednosti, kot je, na primer, ta, da porabi tudi do petino manj goriva kot pa nekatere druge manj kakovostne motorne žage.

Husqvarna 560 vam je na voljo v številnih specializiranih prodajalnah, tudi spletnih, kjer lahko izbirate še med drugimi modeli in tipi žag svetovno priznanega in uveljavljenega proizvajalca.

Husqvarna 445

Nekatere motorne žage so zasnovane tako, da so namenjene za splošno oziroma vsestransko uporabo, nekatere med njimi pa so namenjene specifični rabi. Motorna žaga Husqvarna 445 je, na primer, vsesplošno uporabna kakovostna žaga, ki jo lahko uporabljate tudi pri domačih opravilih, na vrtu, sadovnjaku.

Husqvarna 445 je zasnovana tako, da porabi kar petino manj goriva; z njeno uporabo poskrbimo tudi za manjše izpuščanje emisij v okolico.

Sicer pa vam je Husqvarna 445 po ugodnejši ceni na voljo v spletni prodajalni ponudnika, ki na prodajne police postavlja še podobne izdelke proizvajalca Stihl, ki je v svetu in pri nas ravno tako uveljavljen kot Husqvarna.

Ko boste nakupovali motorno žago Husqvarna je morda še priložnost, da na istem mestu pobrskate za vrhunskimi kosilnicami. Če je vaša kosilnica že precej obrabljena in vam ne služi več dobro, si lahko v prodajalni zagotovite vrhunsko in to po dostopni ceni.

Objavljeno v Dom