Kako napisati personalizirane novoletne verze?

V času pred novim letom imate polno skrbi, ki so vezane tudi na obdarovanje in na pisanje voščil. Če ste pri tem dosledni vsako leto, tudi letos ne boste imeli posebnih težav, saj ste že utečeni in točno veste, komu boste pisali in koga boste s čim obdarili.

Morda pa ste nekoliko naveličani pisanja vedno enih in istih verzov. Zakaj letos ne bi bili vaši novoletni verzi nekaj posebnega, drugačnega, zabavnega in ne nazadnje tudi izvirnega?

Za vsakega svoj verz

Ste morda pomislili tudi na to, da ne bi prav vsem napisali iste verze, ko jim boste voščili novo leto? Dela boste imeli zato nekoliko več, vendar pa imate verjetno zadosti domišljije, da vam bo tudi to uspelo.

Personalizirani novoletni verzi so v takem primeru odlična izbira, saj bo oseba, ki ji boste na poseben način voščili novo leto, vedela, da ste pri tem res mislili nanjo in da pisanje voščila ni bilo avtomatsko. Oseba ali skupina ljudi, na primer določena družina, vas bo zato še bolj cenila, in velika verjetnost je, da vas bodo letos po prejetem voščilu tudi poklicali in se vam osebno zahvalili za tako posebno voščilo.

Pazite tudi pri izbiri motiva na voščilu

Novoletni verzi so najpogosteje napisani kar na voščilnice, ki jih lahko kupimo ali celo izdelamo sami. Vse pogosteje pa take verze tipkamo tudi na pametne naprave in jih nato preko sms-a ali še česa pošljemo naprej. Slednje lahko deluje preveč neosebno, toda marsikdo se je že povsem sprijaznil s takim načinom sporazumevanja.

Bodite vi nekoliko drugačni. Obudite stare čase. Sami pripravite vizitke in nanje lastnoročno napišite različne misli ob novem letu. Lahko pa se povežete s podjetjem, ki bo novoletne verze natisnilo na kakšen zanimiv predmet, ki ga boste nato podarili naprej, po pošti, še bolje pa bo, če boste to naredili kar osebno.