Karcher servis

Karcher servis nudi kakovostna in učinkovita popravila v delavnici ali na terenu

Visokotlačni čistilci, sesalci, parni čistilci in pometalci tal Karcher so znani po svoji izjemni kakovosti, zato so med uporabniki vedno bolj priljubljeni. Delo z njimi ni samo enostavno in udobno, ampak tudi učinkovito, kar se najhitreje vidi na prihranku časa, stroškov in energije. Ne glede na to, da gre za kakovostne naprave, pa je potrebno poskrbeti tudi za njihovo redno vzdrževanje, v primeru okvare pa za odziven in učinkovit Karcher servis.

Podobno kot pri vseh drugih napravah, tudi v tem primeru velja, da je za servisne storitve izdelkov Karcher najbolje poiskati pooblaščeni Karcher servis. Kader strokovno usposobljenih serviserjev z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju je garancija, da bo delo opravljeno kakovostno in učinkovito, ne glede na to, ali je to v njihovi delavnici ali pa na terenu. Dodaten plus je nadomestni stroj v primeru večje okvare, ki poskrbi za nadaljnje nemoteno delo.

Sesalnik za pepel je primeren za čiščenje kaminov in peči

Kamini so v naših domovih vse bolj priljubljeni, čeprav je z njihovim čiščenjem ogromno dela. Ostanki izgorevanja, ki v kaminu ostanejo v obliki pepela, so tisti, ki uporabnikom delajo največ preglavic. Temu pa se lahko na zelo enostaven način izognemo s posebnimi sesalniki za suho sesanje kot je sesalnik za pepel. Vendar pa ta naprava ni uporabna le pri čiščenju kaminov, ampak nam pride prav tudi pri čiščenju peči ali pa pri čiščenju pepela od žara.

Sesalnik za pepel nudi izjemno veliko sesalno moč, s pomočjo katere lahko brez večjih nevarnosti odstranite pepel, določene modele pa lahko uporabite tudi za suho sesanje. Ker ima naprava vgrajen edinstven filtrirni sistem, sestavljenega iz ploščatega filtra in filtra za grobo umazanijo, lahko z njim posesate velike količine pepela. Da je to popolnoma varno, mora biti sesalnik za pepel ustrezno tehnično testiran in preizkušen.