Husqvarna kosilnice

Najbolj zanesljive znamke vrtnih kosilnic

Kateri napravi bomo zaupali košnjo domače zelenice? V starih časih ni bilo druge možnosti, kot da to opravimo na roke s koso, ali pa smo zelenico zaupali v oskrbo domačim živalim. Danes je seveda drugače, saj za vzdrževanje lepo pokošene trave uporabljamo razne vrtne kosilnice. Nekateri proizvajalci so s svojimi izdelki še posebej prepričljivi.

BCS kosilnice

Med najbolj znane in priznane sodijo BCS kosilnice, ki prepričajo prav s svojo zanesljivostjo. Gre namreč za izjemno vzdržljive in robustne kosilnice, ki jih je praktično nemogoče uničiti tudi na zahtevnih terenih. Če govorimo o zanesljivosti, moramo na prvem mestu vsekakor omeniti prav BCS kosilnice. Čeprav te niso povsem značilne sodobne vrtne kosilnice, prav tako so bolj kot za obdelavo urejenih zelenic namenjene košenju visoke trave na zaraslih parcelah. Vsekakor pa gre za vsestransko kosilnico, ki se dobro sooči z vsemi mogočimi opravki pri obdelovanju domačih zelenic.

Husqvarna kosilnice

Prav tako prepričljive so kosilnice znamke Husqvarna. Te so izjemno privlačna izbira za vse, ki iščejo zanesljivo sodobno opremo. Ne gre za izdelke, ki bi se dobro izkazali v goščavi, večinoma so Husqvarna kosilnice prilagojene uporabi na urejenih in lepo pokošenih zelenicah, kjer je potrebno redno vzdrževanje in košenje. Seveda pa je na voljo zelo pestra ponudba izdelkov – nenazadnje se lahko odločimo tudi za vrtni traktor ali napredno sedežno kosilnico, ki zmore opraviti tudi z večjimi izzivi. Poleg tega se Husqvarna kosilnice ponašajo z nekaterimi inovacijami, ki jih BCS kosilnice seveda ne ponujajo – omenimo recimo robotske kosilnice, ki kar same pokosijo tudi večje površine, ali pa električne kosilnice, ki so pri delovanju izredno učinkovite, varčne in čiste, pa tudi tihe in udobne za uporabo. V vsakem primeru imamo na voljo različne kombinacije privlačnih odlik, tako da je izbira Husqvarna kosilnice običajno povsem upravičena za vse vrste uporabnikov.