Oblikovanje oglasa »oddam ali prodam hišo« ali drugo nepremičnino

Oblikovanje oglasa »oddam ali prodam hišo« ali drugo nepremičnino

Ste se odločili, da bi morda oddali ali pa prodali svojo hišo? Imate morda kakšno nepremičnino, ki bi jo z veseljem oddali naprej ali pa jo kar prodali? Potem ste gotovo malo pomislili na to, kako bi se lotili pisanja oglasa »oddam hišo« ali »prodam nepremičnino«. Morda ste si na internetu ogledali tudi že kakšnega izmed primerov tovrstnih oglasov. Vsekakor pa je smiselno, da pred oblikovanjem oglasa najprej razmislite o tem, kaj vse vaša hiša oziroma nepremičnina ponuja in kakšen je vaš potencialni kupec.

Kdo vam lahko pomaga pri oblikovanju oglasa » prodam ali oddam hišo / nepremičnino«?

Na našem trgu imamo kar nekaj strokovnjakov, ki se ukvarjajo oziroma posredujejo pri prodaji ali oddaji hiš in drugih vrst nepremičnin. S tem se ukvarjajo tako posamezniki, kot tudi v okviru nepremičninskih agencij. Nepremičninska agencija je vsekakor pravi naslov za vse, ki želite strokovno pomoč pri oddaji ali prodaji vaše nepremičnine in s tem sami ne želite izgubljati preveč časa.

Kakšna je moja izkušnja s prodajo nepremičnine s pomočjo nepremičninske agencije?

Ko sem se odločil za prodajo moje hiše oziroma nepremičnine, sem se obrnil po pomoč k nepremičninski agenciji Elite Property Slovenia. Elite Property Slovenia je prava agencija za vse, ki si želite strokovno pomoč pri oddaji ali prodaji svoje nepremičnine in želite zajeti tako slovenski, kot tudi tuji trg.

V kolikor torej tudi vi želite oblikovati oglas »prodam ali oddam hišo oziroma nepremičnino« vam svetujem, da preverite ponudbo pri omenjeni agenciji.

Objavljeno v Dom