Aqua Scale vam ponuja vrhunsko kad za otroka

Če ste nedavno nazaj v hišo pripeljali novega družinskega člana, je veselje zagotovo nepopisno. Obenem pa ste morali že kar nekaj časa pred njegovim prihodom poskrbeti za številne kose opreme in druge pripomočke, s katerimi mu boste omogočili kar se da prijetno bivanje v vašem domu. Med drugim najverjetneje niste pozabili niti na primerno otroško kad. Če je še nimate, vam priporočamo otroško banjico Aqua Scale, ki na trgu velja za prvo več funkcionalno otroško kad.

Otroška kad Aqua Scale staršem omogoča, da lahko na hiter, preprost in učinkovit način stehtajo svojega otroka. Kad poskrbi tudi za nenehno nadzorovanje temperature vode v času kopeli. Ker je zdravo pridobivanje teže ključnega pomena v prvih nekaj mesecih dojenčkovega življenja, vam banjico Aqua Scale še toliko bolj priporočamo.

Banjica do 2. leta starosti

Otroška kad Aqua Scale je namenjena otrokom vse do drugega leta starosti. Vključuje kopalno kad, tehtnico in termometer, torej 3 izdelke v enem. Dojenčka lahko tehtate v vodi ali brez nje. Ne glede na premik vode tehtnica izjemno natančno pokaže težo dojenčka. Tehtnica poskrbi tudi za shranjevanje ter odčitavanje teže malčka.

Termometer v banjici ves čas deluje in na LCD ekranu prikazuje, koliko meri temperatura vode v kadi.

Kopalna kad Aqua Scale

Kopalna kad Aqua Scale vključuje edinstveno obliko. Na voljo je protizdrsna podloga, ki v največji možni meri skrbi za izjemno varno uporabo za dojenčke, ki so stari do dveh let.

Banjica priznanega proizvajalca vam je na voljo za ogled in nakup tudi v priljubljeni spletni prodajalni. Na istem mestu boste lahko kupili še druge koristne in kakovostne izdelke za vaše novorojenčke, dojenčke pa tudi nekoliko starejše otroke. Ker je izbire res veliko, si le vzemite nekaj časa za ogled. Sproti si lahko označujete izdelke, ki bi vašim malčkom pa tudi vam lahko prišli zelo prav. Poleg kakovosti izdelkov za otroke vas bodo navdušile tudi izjemno dostopne cene.

Objavljeno v Dom