Ponudbe selitvenih servisov

Ponudbe selitvenih servisov

Selitveni servis je treba izbrati premišljeno, saj je od njihovih storitev odvisen uspeh selitve, pa tudi zadovoljstvo naročnika. Ni torej vseeno, katerega izvajalca izberemo, mojstri se v svojih storitvah zelo razlikujejo, razlikujejo se seveda tudi cene, ki jih ponujajo. Šele na podlagi temeljitega premisleka in konkretnih primerjav se lahko odločimo za pravi selitveni servis – Ljubljana združuje veliko ponudbe in konkurence, pa tudi drugod je več ponudnikov, tako da izbira morda ne bo enostavna.

Razmerje med kakovostjo in ceno

Predvsem je pomembno to, da izberemo dober selitveni servis – Ljubljana ima veliko ponudnikov, ki se bolj kot s kvaliteto predstavljajo z ugodno ceno, kar pomeni veliko nevarnost za tiste, ki iščejo kar najboljšo ponudbo za svoje potrebe. Tudi za selitve cenik namreč odgovarja kakovosti storitve, zato od cenovno ugodnih ponudnikov načeloma ne moremo pričakovati najboljše izkušnje. To ne pomeni, da bodo storitve kakovostnega selitvenega servisa zelo drage – možno je najti ponudbe, ki imajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Seveda je veliko odvisno od potreb naročnika, zato bodo včasih ustrezni tudi cenejši ponudniki. Gotovo pa bo za zahtevnejše storitve cenik nekoliko dražji, predvsem pri mednarodnih selitvah in selitvah občutljivega tovora. 

Selitveni mojstri se razlikujejo tudi po tem, kaj njihova ponudba sploh vključuje. Najprej moramo torej ugotoviti, kaj je v ponudbi vključeno, preden se dokončno odločimo za nek selitveni servis. Ljubljana je idealen kraj za iskanje selitvenih mojstrov, a vsi ne ponujajo istih storitev. Prav tako smo lahko omejeni z lokacijo – mojstri v prestolnici bodo svoje delo opravljali le v Ljubljani in okolici, drugod bo morda treba poiskati drugega ponudnika.

Cena profesionalnih selitev

Za selitve cenik pokriva razmeroma širok cenovni spekter, tako da je nemogoče reči, koliko bo selitev stala. Ponudbe se zelo razlikujejo, če izberemo zgolj najem vozila in prevoz tovora bo selitev možno izvesti že za nekaj deset evrov, medtem ko so zahtevnejše storitve seveda še veliko dražje.