Rezervni deli za traktor

Rezervni deli za traktor morajo biti originalni

Rezervni deli za traktor so izjemno pomembni, kadar se nam pokvari naš najljubši pripomoček za delo na kmetiji. Traktor namreč lahko opravi veliko del namesto nas in nam tako lajša dnevna opravila, ki bi jih brez traktorja težje ali zelo težko opravili. S traktorjem lahko obdelamo trdo in zbito zemljo, če nanj priključimo oralni plug. Vsako pomlad, ko se začne narava prebujati, moramo začeti obdelovati zemljo, da bomo lahko vanjo čimprej kaj posadili in tako pridelali čim boljši pridelek.

Rezervni deli za traktor so na voljo pri trgovinah s kmetijskimi napravami in pri mehanikih za kmetijske stroje. S pokvarjenim traktorjem namreč ne moremo obdelovati zemlje. Poleg oralnega pluga lahko na traktor priključimo še prikolico, sadilec krompirja, kosilnico, cisterno, čelni nakladalec in celo plug za sneg.

Rezervni deli za traktor so na primer hladilni sistemi, ki so lahko vodni ali zračni. To so različni hladilniki, črpalke vode, cevi vode, zračni filtri, pokrovi hladilnika ali termostati. Pri motorju lahko dobimo nadomesten dele kot so bati, cilindri, sklopi, batni obročki, ventili ležaji motorja, tesnila, črpalke za gorivo in še marsikaj.

Rezervni deli bcs kosilnice

Rezervni deli bcs so primerni za vse BCS kosilnice, ki imajo različno moč in zmožnost. Vsaka BCS kosilnica pride prav različnim kmetom in tistim, ki imajo večje travnate površine, ki jih morajo redno kositi. Košnja trave je namreč izredno naporna in s dobrimi pripomočki, jo bomo brez težav pokosili.

Rezervni deli bcs nam pridejo prav, ko se nam kosilnica pokvari in si ne želimo kupiti nove, saj je to zelo draga naprava. S pomočjo rezervnih delov, jo lahko popravimo in ji podaljšamo življenjsko dobo. Pri servisu ali popravilu lahko potrebujemo nove kovinske čepe, odrivna deska, distančniki, drog grebena ali sklopke, glava kose, glava ojnice in še marsikaj. Rezervni deli nimajo visoke cene, zato si jih lahko privošči vsak.