Serije vsestranskih prenosnikov

Vsestranski prenosnik je nadvse uporabna naprava za osnovno domačo rabo ali pa delovne potrebe. Pravzaprav bi težko našteli vse funkcije, ki jih lahko tak računalnik opravlja. A za najboljše zadovoljstvo bo treba seveda izbrati odličen vsestranski prenosnik. Na srečo se nekatere serije priznanih proizvajalcev ponašajo prav s tem, da vključujejo izjemne vsestranske prenosne računalnike.

Dobra izbira bo morda HP računalnik, nenazadnje gre za proizvajalca z največjim tržnim deležem med osebnimi računalniki, torej v ponudbi pod to znamko gotovo ni težko najti odličnega vsestranskega prenosnika. In res je HP računalnik za mnoge potrebe prava rešitev. Težava je le v tem, da bo zaradi pestre ponudbe morda kar težko izbrati pravo serijo, kaj šele točen model za nakup. HP ponuja svojim uporabnikom v tem segmentu serije Pavilion, Envy, tudi ProBook in morda še kakšno drugo serijo, ki sicer posega tudi na področje poslovnih prenosnikov. Težko bo torej izbrati HP računalnik v njihovi pestri ponudbi, a vsekakor se prava rešitev skriva v teh serijah vsestranskih prenosnikov.

Morda pa najdemo pravo rešitev v ponudbi drugih znamk. Posebne omembe si zasluži serija ASUS VivoBook, ki zajema celo vrsto modelov v srednjem cenovnem razredu. Gre za nadvse vsestranske izdelke z vsemi funkcionalnostmi, ki jih pričakujemo od sodobnih prenosnikov. ASUS VivoBook pokriva ravno pravšnji cenovni in kakovostni spekter, da odgovori potrebam tistih kupcev, ki iščejo vsestranski prenosni računalnik, hkrati pa dopušča nekaj izbire, prihranek manj zahtevnim uporabnikom in dodatno zmogljivost tistim, ki to potrebujejo. Vsekakor je vredno pobrskati po ponudbi serije ASUS VivoBook, saj so nekateri izdelki pod to znamko zelo prepričljivi.

V končni fazi je izbira odvisna od želja in potreb posameznega kupca. Praktično vsaka znamka prenosnih računalnikov ima v ponudbi kakšen vsestranski model, primeren za splošno uporabo. Nemogoče je trditi, da se bo najbolje obnesel HP računalnik, ali pa da je najboljša serija ASUS VivoBook – vsak mora najti pravo rešitev zase.