Tandemski skok s padalom za pogumne

Tandemski skok s padalom za pogumne

Tandemski skok s padalom je odlična preizkušnja za naš pogum. Veliko mladih se odloči ter se preizkusi v skoku s padalom. Včasih se dekleta ali fantje v družbi dogovorijo in se podajo na to prekrasno preizkušnjo samega sebe. Neverjetno je stati na robu letala ter se skupaj z inštruktorjem vreči v prazno. Nekateri to izkušnjo opisujejo kot korak v novo življenje, saj jim je v trenutku padanja marsikaj postalo kristalno jasno. 

Tandemski skok s padalom vas definitivno ne bo pustil ravnodušne. Najboljši ponudniki vam ponujajo tudi fotografiranje ali snemanje skoka, tako da vam bo celotna izkušnja ostala v lepem spominu. Že na uvajanju se boste povezali z vašim inštruktorjem, ki vas bo vodil skozi celoten postopek skoka, tako da vas ne bo strah. 

Tandemski skok s padalom predstavlja premoč nas strahom, ki nas žre v različnih vsakodnevnih situacijah. Veliko takšnih, ki so se že preizkusili v skoku, ponosno pove, da so po tej izjemni izkušnji postali bolj pogumni pri vsakodnevnih izzivih s katerimi se soočamo. 

 

Soca rafting za družino

Soca rafting je lahko aktivnost, ki je primerna za vso družino, saj so določeni odseki primerni tudi za naše najmlajše. Tako bodo organizatorji za večje ali manjše družine izbrali takšno pot, na kateri bodo lahko uživali vsi, tudi tisti manj kondicijsko pripravljeni. 

Soca rafting je namreč postala najbolj oblegana poletna atrakcija, ki se je želi udeležiti tudi izredno veliko otrok. Ravno zato so organizatorji pripravili krajšo in bolj varno opcijo, na kateri se lahko zabavajo tudi družine z mlajšimi otroci. Družinska karta je tudi cenovno bolj ugodna, tako so organizatorji dogodivščino na reki Soči resnično približali vsem. 

Soca rafting je pravo geslo za vse, ki si po internetu iščejo informacije o dobrem družinskem izletu in za tiste, ki včasih ne vedo, kam bi se odpravili s svojimi otroci.

Objavljeno v Dom