Voščilo ob rojstvu

Voščilo ob rojstvu

Voščilo ob rojstvu je  najbolj iskreno in osebno darilo, ki ga lahko podarite staršema ob rojstvu njunega malega zaklada. Voščilo ob rojstvu lahko zaželite preko telegrama, ki ga lahko naslovite direktno v porodnišnico, kjer se nahaja mamica in očka z svojim novim članom, ali pa telegram naslovite na njihov naslov, kjer bodo z veseljem prebirali vaše želje. 

Voščilo ob rojstvu je lahko napisano na voščilnico ali pa telegram. V današnjem času pa so zelo pogosta voščila, ki so izražena, kar preko socialnih omrežji, saj je tako lažje in hitreje izraziti voščilo.

Na trgu je na voljo ogromno voščilnic z različnimi motivi, velikostmi in barvami, tako boste lahko svoje voščilo enostavno prenesli ne glede na to ali je na svet prijokala punčka ali pa fantek. Voščilo ob rojstvu lahko napišete sami, izrazite lahko svoje občutke sreče ob rojstvu novega člana, lahko pa preko spleta ali iz kakšne knjige izberete verz, ki se vam zdi najbolj primeren.

Telegram za rojstni dan

Telegram za rojstni dan je enostavno a vseeno zelo prisrčno in unikatno darilo, ki bo razveselilo vsakega slavljenca, ki praznuje svoj osebni praznik.

Telegram za rojstni dan je na voljo v različnih velikostih, ima različne motive in vsebuje različne barve. Prav tako pa je lahko telegram za rojstni dan zvočno opremljen in se od odpiranju prične predvajati prijetna melodija.

Telegram za rojstni dan je lahko poslan, kar direktno na naslov osebe, ki slavi ali pa je predan osebno. Telegram za rojstni dan se lahko pošlje preko pošte, katerikoli dan v letu, ne glede na to ali je datum rojstnega dne na kakšen praznik ali pa na vikend.

V telegram za rojstni dan je možno dodati razne dodatke oziroma prisrčna in unikatna darila. Tako boste ljubljeni osebi poklonili darilo, ki se ga bo spominjala še dolga leta, saj je telegram tako rekoč lahko trajno darilo.