Husqvarna 435

Vsestranske motorne žage Husqvarna

Husqvarna je priznan in uveljavljen proizvajalec na področju motornih žag. V tem segmentu skorajda nima konkurence, predvsem ne med zmogljivimi žagami višje kakovosti. Zelo privlačna pa je tudi ponudba v srednjem cenovnem razredu, kjer so na voljo kakovostne vsestranske žage, ki bodo prišle prav tako osnovnim domačim uporabnikom kot profesionalcem, ki pogosto potrebujejo priročno žago za razna gozdarska opravila.

Po ugodni ceni lahko dobimo že precej zmogljivo in zelo uporabno motorno žago. To je na primer Husqvarna 435, ki se odlično izkaže v najrazličnejših situacijah. Načeloma gre za vsestransko žago, ki je kot nalašč za razna opravila okoli hiše. Ne potrebuje posebne zmogljivosti, izkaže pa se predvsem z nizko težo in kompaktno velikostjo, kar pomeni, da bo v ključnih trenutkih vedno pri roki. Husqvarna 435 je s svojo ceno idealna izbira za domače uporabnike, ki se želijo opremiti z vzdržljivo žago, ki ponudi tudi pri redni uporabi dolgo življenjsko dobo in odlično uporabniško izkušnjo.

Husqvarna 435 zadostuje za mnoga osnovna opravila in tudi za kak večji izziv, ni pa primerna za podiranje dreves, rezanje debelejših vej ali obsežna opravila pri pripravi drv. Za takšne naloge je bilj smiselno pokukati v nekoliko višji zmogljivostni razred, kjer je na voljo recimo Husqvarna 445, ki je po svojih odlikah sicer podobna modelu 435, a ponuja nekaj dodatne zmogljivosti, ki še razširi možnosti uporabe. Še vedno gre za zelo vsestransko žago, ki se bo odlično obnesla pri vseh osnovnih opravilih, je pa dovolj zmogljiva, da lahko pomaga tudi pri podiranju dreves in pripravi drv. Husqvarna 445 je torej logična izbira za tiste, ki so pri uporabi nekoliko bolj zahtevni ali pa si želijo preprosto pustiti odprte možnosti za nadaljnjo uporabo. Ne pozabimo, da gre za vzdržljive žage – Husqvarna 445 bo svoje delo zanesljivo opravljala skozi dolga leta, v tem času pa gotovo pričakujemo tudi nove potrebe in zahteve.