Industrijski sesalec

Industrijski sesalec uporabljamo v različne namene

Industrijski sesalec je navadno sesalec, ki ima omogočeno mokro in suho čiščenje. Tako za tako čiščenje predhodno ne potrebujemo dodatno pometati prostora, saj sesalec poskrbi, da sproti pere tla in hkrati sesa umazanijo. Vsa umazanija se nabere v rezervoarju in to umazano vodo na koncu odlijemo stran.

Industrijski sesalec je enostaven za uporabo in lahek za transport. Navadno je okrogle oblike in ima zelo dolg kabel za elektriko, tako se brez težav uporablja po raznih velikih halah in delavnicah. Tak sesalec ima izjemno moč in posesa vse odpadke. Seveda je industrijski sesalec lahko namenjen le suhemu čiščenju. Ta kvalitetno in temeljito posesa vsak še tako trdovraten prah.

Industrijski sesalec je najboljša rešitav za vse, ki prenavljajo svoj dom, saj takrat potrebujejo kvaliteten in robusten sesalec, ki bo v hipu posesal škodljiv prah. Preden začnete s prenovo doma, si torej zagotovite kvaliteten industrijski sesalec, ki vam bo olajšal čiščenje.

Visokotlačni čistilec karcher k 5 za čiščenje vseh vrst umazanije

Visokotlačni čistilec karcher k 5 je tisti čistilec, ki nam bom res olajšal delo v našem domu. Doma ali na vikendu bi moral vsakdo imeti tako zmogljiv in kvaliteten čistilec za površine okrog hiše. Temeljito nam bo očistil umazanijo na ploščicah, avtomobilu, večjih steklenih provšinah, na terasi ali na balkonu in tudi v bazenu. Vsako leto preden napolnimo bazen, moramo le-tega temeljito očistiti. Pri tem nam bo visokotlačni čistilec karcher k 5 hitro in učinkovito očistil vsako še tako majhno poro.

Visokotlačni čistilec karcher k 5 je enostaven za uporabo. Z lahkoto ga premikamo, saj ima na zadnji strani dve kolesi. Enostavno ga proklopimo na vodo in že lahko začnemo s čiščenjem. Ta čistilec ima tudi LED zaslon, ki nam pokaže kakšen program uporabljamo. Ker je priporočljiv čas pranja največ 30 minut bomo hitro gotovi, kar nam bo prihranilo veliko našega časa.