Rafting Soča

Idealna ponudba za avanturiste

Tisti, ki se na dopust odpravljajo predvsem zato, da bi doživeli kaj novega in morda preizkusili tudi kakšno novo adrenalinsko aktivnost, bodo za svoj naslednji dopust gotovo izbrali Posočje. Tam je namreč na voljo zelo pestra zbirka aktivnosti, ki jih ne moremo povsem raziskati niti v dveh tednih. Predvsem Bovec ponuja široko selekcijo atrakcij, med katerimi je vredno pobrskati. 

Odločimo se lahko za klasične izbire, kot je recimo rafting Soča ponuja zelo prijetno izkušnjo pri plovbi v gumijastem čolnu, seveda pa tudi pri tem ne manjka adrenalinskih doživetij, ki popestrijo celotno pot. Za rafting Soča ustvari prijeten ambient in ponuja tudi atraktivno pot, predvsem s svojimi brzicami. Na mirnejših odsekih se rafting spremeni v družabno aktivnost, privoščimo si lahko tudi nekaj časa za sprostitev, počitek in čofotanje po vodi. Vse to vključuje rafting, Soča pa odpira pri tem še druge možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Preizkusimo lahko še druge aktivnosti, recimo canyoning. Bovec je idealno izhodišče za to aktivnost, saj lokalne turistične agencije nudijo celovite programe, vključno s transportom. Canyoning se izvaja v soteskah pritokov reke Soče, zato morajo izvajalci poskrbeti tudi za prevoz, vključena je še izposoja opreme in seveda profesionalno vodenje. Za canyoning Bovec nudi kar nekaj izbire, programi so prilagodljivi in prav vsak avanturist bo prišel na svoj račun. Nekateri programi so zelo zahtevni in dolgi, drugi so precej kratki in ne zahtevajo toliko fizičnega napora. V vsakem primeru pa lahko pričakujemo edinstveno izkušnjo, kot jo lahko ponudi le canyoning Bovec je vsekakor najboljša izbira za te aktivnosti.

V Posočju sicer najdemo še druge točke in še druge zanimive aktivnosti. Veliko jih omogoča reka Soča, lahko pa pričakujemo tudi nekaj dodatne ponudbe v okolici. Navsezadnje je avanturistom namenjena tudi možnost skoka s padalom, če bi radi svoj čas res izkoristili za nepozabna doživetja!