Tiskalnik za nalepke

Tiskalnik za nalepke je namenjen enostavnemu tiskanju nalepk

Klasični tiskalniki in različne multifunkcijske naprave imajo med drugim tudi možnost tiskanja nalepk. Vendar je oblikovanje in tiskanje nalepk na ta način velikokrat zamudno, hkrati pa smo omejeni tudi s samo obliko in velikostjo nalepk. Za tovrstne tiskalnike se največkrat uporabljajo zgolj samolepilne nalepke, ki so na A4 polah. Zato je za pogosto tiskanje nalepk veliko boljša izbira tiskalnik za nalepke.

Tiskalnik za nalepke je specialni tiskalnik, ki je namenjen izključno tiskanju nalepk. Temu primerno so prilagojene tudi vse njegove tehnične lastnosti. Tiskalnik je povezan z računalnikom, kjer se nalepka oblikuje. Oblikovanje same nalepke, je na ta način veliko bolj enostavna, saj program omogoča veliko različnih možnosti za oblikovanje. Prav tako lahko izbiramo med različnimi velikostmi nalepk. Tiskalnik za nalepke omogoča tudi kakovosten tisk. Lahko izbiramo med barvnim ali črno belim. In kar je najbolj pomembno, s tiskalnikom za nalepke bomo natisnili veliko nalepk v zelo kratkem času.

Afinia printer ima veliko pozitivnih tehničnih lastnosti

Pri nakupu printerjev nalepk je pomembno, da se odločimo za kvalitetni printer, ki bo dolgo služil svojemu namenu. Printer nalepk mora biti zelo kvaliteten, predvsem pa mora biti tudi uporaben. Pri izbiri, poleg cene, odloča njegova hitrost tiskanja, kvaliteta tiska, možnost uporabe različnih velikosti nalepk in enostavnost uporabe. Če pobrskamo po spletu, ugotovimo, da ima Afinia printer veliko tehničnih lastnosti, ki zadostujejo zgoraj naštetim pogojem.

Afinia printer uvrščamo med visoko kakovostne tiskalnike nalepk. Namenjen je profesionalni uporabi, predvsem za manjša podjetja. Omogoča kvaliteten izpis nalepk, katerih barva ločljivost je izredno visoka. Zato so vse nalepke, natisnjene s tem printerjem, na pogled izredno lepe in kakovostne. Afinia printer uporablja za tiskanje barvno ali črno belo kartušo. Izpis nalepk je zelo hiter, s čimer prihranite ogromno časa in denarja. Možno je tudi prilagajati različne velikosti nalepk, od najmanjših do večjih.