Visokotlačni čistilci

Visokotlačni čistilci prestavlja enostavno rešitev za odstranjevanje umazanije

Umazanija je lahko velikokrat zelo nadležna, saj jo moramo neprestano čistiti in nemalokrat se zgodi, da je ne moremo odstraniti. Razne umazanije s terase, ali pa zid je velikokrat težko počistiti, saj nimamo ustreznega pripomočka, s katerim bi to bila lahka naloga.

Visokotlačni čistilci so tako odlična izbira, saj poskrbijo za vse to. Čiščenje z le temi poteka hitro, enostavno in kar je najbolj pomembno je to, da je čiščenje zelo učinkovito. Le ti pa tudi varujejo okolje, saj skozi navadno vrtno cev v istem času priteče osem do desetkrat več vode kot skozi cev visokotlačnega čistilca. Voda je seveda zelo dragocena, zato je potrebno z le to varčevati. Saj se prav za čiščenje porabi preveč vode.

Visokotlačni čistilci so priročni, vsestranski, poganja pa jih elektromotor. Z njimi je čiščenje hitrejše in pa udobnejše, kar pomeni, da se bomo med sami čiščenjem zelo zabavali in čas bo hitro minil.

KARCHER čistilec za okna je priročen akumulatorski čistilnik oken

Vsak posameznik se zaveda dejstva, da je samo čiščenje oken zelo zahtevno. Okna je seveda potrebno zelo pogosto čistiti, saj se hitro umažejo in velikokrat pride tudi do tega, da zaradi umazanije samo okno postane megleno. A tu je rešitev za vse, ki želijo, da so njihova okna neprestano brezhibno čista. KARCHER čistilec za okna je priročen, lahek akumulatorski čistilnik oken in z njim čiščenje ne bo več težava, ampak bo zabavno ter hitro.

Gre za baterijski čistilec oken in samo čiščenje bo postalo otročje lahko, saj bomo tako prihranili veliko časa in pa truda. Kombinacija razpršilne plastenke in prevleke za brisanje iz mikrovlaken, ter funkcija odsesavanja sesalnika za okna skrbijo za najbolj učinkovite rezultate čiščenja oken.

KARCHER čistilec za okna bo poskrbel, da bodo naša okna neprestano bleščeča in za samo čiščenje ne bomo izgubljali živcev.