Robotske kosilnice

Vrtni traktor nam olajša košnjo trave

Vrtni traktor je idealen pripomoček za vsakogar, ki ima doma večjo travnato površino, ki jo mora v pomladanskem in poletnem času velikokrat pokositi. Takšna kosilnica nam namreč omogoča udobno in hitro košnjo trave. Na njej udobno sedimo in zelo hitro pokosimo vse. Moramo pa poudariti, da je takšen vrtni traktor idealne za velike površine, kjer nimamo cvetličnih gredic, na katere bi morali paziti.

Vrtni traktor je izjemno močan in hiter, tako da bomo pri košnji težko pazili na manjše cvetje. Navadno so takšne kosilnice uporabne na nogometnih igriščih, kjer morajo ohranjati lepo ter kratko zelenico. Poleg tega pa morajo pokositi ogromno ravne travnate površine.

Vrtni traktor je idealen tudi za pobočja in večje naklone, saj bo brez težav kosil tudi na pobočjih. Tako ga radi uporabljajo tudi na igriščih za golf, kjer morajo ravno tako paziti, da njihova zelenica ostane perfektna in brezhibna. Le takšna kosilnica nam nudi udobje in kvaliteto na enem mestu, saj se dela na takšni kosilnici ne otepa nihče.

Husqvarna za vsak dom

Husqvarna je blagovna znamka, ki proizvaja verižne žage, vrtne kosilnice, vrtne traktorje, kosilnice na nitko, riderje, motorne kose in še marsikaj. V njihovi bogati ponudbi bo vsakdo našel kaj zase. Tovarna proizvaja pripomočke za gozd in vrt. Vsi uporabniki lahko s ponosom povedo, da so izdelki Husqvarna izjemno zanesljivi, da se ne kvarijo in delo opravijo natančno, hitro in učinkovito.

Husqvarna ima veliko prodajnih mest in pooblaščenih servisov širom po Sloveniji. V njihovi bogati ponudbi bo vsakdo našel primeren pripomoček zase. Oblika in majhna teža njihovih strojev je idealna tudi za ženske.

Husqvarna proizvaja tudi pihalnike, s katerimi jeseni enostavno razpihamo odpadlo listje in ga spravimo na kup. To nam olajša težko delo z grabljami. Pihalniki niso dragi in jih uporablja še skorajda vsako večje gospodinjstvo, saj je z njimi jeseni delo okrog hiše veliko lažje.